Volgende optredens:

Laatste repetitie avond: 9 Juli 2018

Wederom houden wij onze "leerlingen voorspeelavond"
Alle leerlingen zullen iets van hun vooruitgang laten horen.
Tevens staan onze Docenten klaar op het een en ander uit te leggen.

Iedereen welkom, Ouders de opa's / oma's / donateurs / oudleden en andere belangstellende.

Of KOMT U OOK MEESPELEN?
Weet U welkom om eens onze verenigings sfeer te beluisteren.

Aanvang 19:30
Dorpshuis "De Belleman"

Who's Online
2 visitors online now
0 guests, 2 bots, 0 members
Powered by Visitor Maps

Donateur worden?

Een muziekvereniging heeft alleen bestaansrecht als er voldoende financiële middelen zijn om de opleidingen en aanschaf van uniformen en instrumenten te kunnen financieren. De leden zijn dan ook actief in het organiseren van evenementen om inkomsten te krijgen. Denk hierbij aan de maandelijks oud papier inzameling.

 

Maar daarnaast blijven de sponsoren en de donateurs belangrijk voor de vereniging. De vereniging is daarom blij en trots met hun huidige sponsoren en donateurs! Alleen dankzij de mensen en bedrijven kan een muziekvereniging blijven bestaan. Want wat is nu Koningsdag zonder muziek? U als bedrijf of particulier kunt de verenging bijdragen in het bestaan van de vereniging. Hoe kunt u dat doen? U kunt donateur worden, of een sponsor met diverse mogelijkheden. U kunt contact opnemen met het secretariaat.

 

Donateur
Door veranderde omstandigheden (met name wettelijke voorschriften) wordt het steeds moeilijker om huis aan huis een bijdrage te vragen. Als donateur bepaalt u een bedrag welke u de vereniging jaarlijks wil bijdragen. Graag willen wij u noteren als donateur. Wellicht heeft u Elkander Getrouw de afgelopen jaren reeds gesteund en wenst u dat opnieuw of te blijven doen. U kunt contact opnemen met het secretariaat.

 

Ook bij onze donateurs verandert er wel eens een adres, naam of iets anders. Hoewel wij proberen eventuele wijzigingen goed bij te houden kan het zijn dat briefen aan onze donateurs verkeerd worden bezorgd. Wilt ons dat dan kenbaar maken? Dat kan via ons secretariaat of via hoofdmenu “reactie

Dank namens het bestuur,

2 visitors online now
0 guests, 2 bots, 0 members
Max visitors today: 4 at 01:50 pm CEST
This month: 21 at 04-13-2024 04:20 pm CEST
This year: 37 at 02-02-2024 08:14 am CET
All time: 109 at 12-29-2022 11:34 pm CET