Volgende optredens:

Laatste repetitie avond: 9 Juli 2018

Wederom houden wij onze "leerlingen voorspeelavond"
Alle leerlingen zullen iets van hun vooruitgang laten horen.
Tevens staan onze Docenten klaar op het een en ander uit te leggen.

Iedereen welkom, Ouders de opa's / oma's / donateurs / oudleden en andere belangstellende.

Of KOMT U OOK MEESPELEN?
Weet U welkom om eens onze verenigings sfeer te beluisteren.

Aanvang 19:30
Dorpshuis "De Belleman"

Who's Online
2 visitors online now
0 guests, 2 bots, 0 members
Powered by Visitor Maps

Concert Coda en EG 16 juni 2018 Soester kwartier AMERSFOORT

Soesterkwartier 16 juni 2018. Speeltuin het Soesterkwartier maakt zich op voor een bijzondere happening. In navolging op struinen in de tuinen, of gluren bij de buren, is er een nieuwe trend bijgekomen. “Blazen bij de buren. De van Coda afkomstige dirigent Twan Stekelenburg die naar de muziekvereniging Elkander Trouw in Zwartebroek/Terschuur ging, bedacht een concept wat er op neer komt dat muziekverenigingen gaan optreden bij de buren. In dit geval, kwam EG ( Elkander Trouw) naar het Soesterkwartier.

img_5784

Al enige tijd is er een innige samenwerking tussen beide verenigingen en de signature van beiden komt redelijk overeen. Zowel in muzikale optredens als mede in het toegankelijk maken van de vereniging. De jeugd heeft de toekomst en dat is ook het motto van de huidige dirigent van Coda Henk van de Berg. Op maandag geeft hij gratis muziekles op basisschool de Magneet in het Soesterkwartier.

Slechts in beperkte mate werd er door beide korpsen samen gerepeteerd . Het programma van het  concert in de Speeltuin SK, vermeldde dan ook nummers die of samen, dan wel als zelfstandige muziekvereniging gespeeld zouden worden. Coda en “Elkander Trouw” zijn dus een verbintenis aangegaan, met een eerste officiële optreden als vermeld.  De voorbereidingen voor deze avond, mede in handen van Ton Schimmel, lid van Coda en redacteur bij deze wijkwebsite, waren intensief. 50 spelende mensen moesten passen op het podium van de Speeltuin SK. Passen en meten dus. De belichting en geluid werden uitvoerig getest.

Voor het gehele verhaal: https://www.soesterkwartier.info/muziekvereniging-coda-concerteert-met-elkander-getrouw/

coda-01

Comments are closed.

2 visitors online now
0 guests, 2 bots, 0 members
Max visitors today: 4 at 01:50 pm CEST
This month: 21 at 04-13-2024 04:20 pm CEST
This year: 37 at 02-02-2024 08:14 am CET
All time: 109 at 12-29-2022 11:34 pm CET